Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Η "Attack-a" επαναφέρει τα "ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ" στο θερινό θέατρο του Λιτοχώρου

Πιστή στην υπόσχεση της η θεατρική ομάδα "ATTACK-A ", επαναφέρει τα "ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ" την Τρίτη  9 Αυγούστου στις 21:00 στο θερινό θεατράκι στο πάρκο του Λιτοχώρου  με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σημειώνεται ότι το αποκλειστικό αυτό έργο της Attack-a έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στις αρχές του περασμένου Ιουνίου και έχει αφήσει πολύ ηχηρή εντύπωση στους εκατοντάδες θεατές που είχαν πλημμυρίσει το χώρο διεξαγωγής του θεάματος και τις δύο ημέρες των παραστάσεων. Η θερινή παράσταση του έργου προκύπτει και ως αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης του από τους κατοίκους του Λιτοχώρου και των γύρω περιοχών ενώ όλες οι μέχρι τώρα παραστάσεις του συγκεκριμένου έργου , πραγματοποιήθηκαν χάρη στην καθοριστική συμβολή του Σωματείου Συνταξιούχων Λιτοχώρου στη διοργάνωση.

Το βράδυ της 9ης Αυγούστου λοιπόν, προσδενόμαστε και ξεκινάμε ένα μακρύ διαγαλαξιακό ταξίδι στα άπειρα πιθανά σύμπαντα που όταν συναντιούνται, ξεσπάει η ακραία κωμωδία και όλα εκτροχιάζονται!

ΥΓ = Η θεατρική ομάδα Attack-a συγκροτήθηκε το 2016 και μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει τρία πρωτότυπα έργα της με τίτλους: "Λιτόχωρο σε κρίση" "Για γέλια…Δράματα" και "Ανακατωμένα Σύμπαντα " σε σύνολο 10 παραστάσεων στο Λιτόχωρο Πιερίας.